Introduktion til de tre græskarhovedgrupper, udskæringsguide og opskrifter inddelt i de salte, suppe og brød, de søde samt drinks
Emneord
græskar
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Beskrivelse
Heri: Cathrine Ilsøe: Græskar er ikke kun til pynt. Græskar slikker den allersidste forårssol : reportage fra Thorsbjerggaard. Græskar kan bruges til alt - i alle køkkener : interview med kok Claus Holm. Græskar er en misforstået grøntsag : interview med kok Thilde Gilling
ISBN
9788793575523
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2018)
Omfang
170 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Aktiviteter og kreative projekter til Halloween
Kom i den helt rette Halloweenstemning med disse bøger om aktiviteter, du kan lave sammen med vennerne, familien eller alene i en fordybet (u)hyggestund.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Meget lækker og inspirerende bog med græskaropskrifter. Prøv fx dhal, dumplings og græskarsnurrer. Man får virkelig lyst til at komme i gang med græskarverdenen