Kaffekop med teksten life is good
Læseklubben til dig der har det bedst med lykkelige slutninger

Læseklub: Alt bliver godt igen

29.06.23
Tag det bare helt roligt, for i denne læseklub kan vi garantere at alt bliver godt igen!

Det kan være opmuntrende og livsbekræftende at læse om, at andre mennesker klarer sig i gennem modgang, kommer ud på den anden side, forandret og en del klogere. Og at der så er kærlighed involveret, gør det endnu bedre. 

Biblioteket har udvalgt seks smukke, sjove og rørende bøger til læseklubben – selvfølgelig med en lykkelig slutning. 

Læseklubben foregår seks torsdage kl. 15.30 - 17 fra september 2023 - marts 2024 på Espergærde Bibliotek.

Læseklubben er uden tovholder.

14. september 2023: Nina George: Det litterære apotek

Jean Perdu ejer en flydende bogbutik i Paris og har længe hjulpet andres nødstedte følelser, men nu må han dog efter 20 år endelig forsøge at kurere sit eget knuste hjerte

12. oktober 2023: Marie Louise Cornelius: Hjerteblink

I København går fem forskellige personer rundt og tumler med hver deres problematikker. Hændelser fra fortiden sætter en dominoeffekt i gang, og de fem skæbner krydser hinanden, og det vender op og ned på deres forståelse af kærlighed og familie.  

23. november 2023: Mhairi McFarlane: Findes der en, findes der flere

Edie kysser brudgommen til sine venners bryllup. Egentlig er det ham der kysser hende, men det er ikke den udlægning der bliver mest udbredt. Edie havner i en shitstorm og må forlade London og vende tilbage til barndomsbyen Nottingham

10. januar 2024: Jojo Moyes: Ræk mig stjernerne

Alice er nygift, men ægteskabet viser sig at være en fejltagelse. Hun begynder at arbejde i den lille bys nystartede bibliotek, men det er ikke uden problemer i Kentucky i 1937. De kvindelige bibliotekarer er oppe mod stærke kræfter, og hvad med bibliotekets fremtid og Alices forelskelse i en ny mand?

15. februar 2024: Emma Hamberg: Svømmeprøven

Maja starter et svømmekursus for nybegyndere, men ikke alt går som planlagt. Alle bærer rundt på hemmeligheder og efterhånden som de trænger ned under overfladen, sker der mange dramatiske ting. 

13. marts 2024: Gail Honeyman: Eleanor Oliphant har det helt fint 

Humoristisk, tåkrummende og hjertevarm feelgood roman om den excentriske, men elskelige Eleanor Oliphant, og om ensomhed og skæbnen.


 

Materialer