Læseklubber forår 2018

Bibliotekets læseklubber

Læse Af: Biblioteket 20. Dec 2017 0 kommentarer
Tags: 
Se programmet og vær med i en af bibliotekets mange læseklubber.

På mange måder læser vi hele tiden; hjemmesider, blogs, nyheder og alt det andet vi læser på internettet. Mulighederne for at læse synes uendelige.

Men muligheden for at læse uforstyrret og dermed kunne fordybe sig i teksten – at kunne koncentrere sig og finde et nærvær ved læsningen – er noget vi i højere grad glemmer at tage os tid til. At læse bøger giver en mulighed for fordybelse.

I en læseklub får du muligheden for at udvide læseoplevelsen ved at diskutere bøgerne med andre og få nye perspektiver på bøgerne.

Denne sæsons emner favner bredt. Der er gode nordiske bøger med i næsten alle læseklubberne. Vi har kigget på tidligere vindere af Nordisk Råds Litteraturpris, hvor vi har valgt tre interessante forfattere. Vores meget populære fredagscafé-arrangement har en læseklub tilknyttet, hvor man får mulighed for at læse og diskutere den valgte bog, før man møder forfatteren til fredagscaféen. Ud over dette kommer læseklubberne vidt omkring hvad angår genrer og emner så som ”Vrede kvinder”, ”Mænd”, ”Novellemestre” og ”Smag på litteraturen”. Der vil også i år blive mulighed for at læse og diskutere god faglitteratur. To gode bøger med aktuelle og interessante emner fra serien ”Moderne Idéer”, hvor der også bliver arrangementer i samarbejde med Forlaget Information.

God læselyst!

 

 

Filer: 

Tilføj kommentar