Bibliotek

Ansøgningsfristen er søndag d. 22. april 2018
Vi holder ansættelsessamtale torsdag d. 26. april 2018.

Barselsvikar for børnebibliotekar søges til Helsingør Kommunes Biblioteker

Bibliotek Af: Biblioteket 8. Apr 2018 0 kommentarer
Vikariatet starter 14.5.2018 eller senest 1.6.2018. Foreløbig er der tale om en vikariat for 6 måneder med mulighed for forlængelse op til ca. 1 år.

Børnebibliotekerne er højt prioriteret i Helsingør Kommunes Biblioteker. Ud over arrangementer og faste aktiviteter til børn arbejder vi med et særligt fokus på den rumlige oplevelse i vores børnebiblioteker.

Vi udvikler nye udstillingsformater til børn med udgangspunkt i litteraturen, sproget og legen. Vi laver mange typer af litterære oplevelser i biblioteksrummet for at skabe så mange veje som muligt ind til den gode læseoplevelse.

Det personlige værtsskab er også en vigtig vej ind i litteraturen, hvorfor et stort børnelitteraturkendskab er en forudsætning for jobbet. Kort sagt er fokus altid på børnelitteraturen, og hvordan vi kan udbrede den til så mange børn og unge som muligt.

Arbejdsopgaver

- Udvikle og afvikle arrangementer målrettet børnefamilier
- Udvikle, tilrettelægge og opsætte udstillinger i biblioteksrummet
- Udvikle og tilrettelægge læsekampagner til børn
- Udlånsvagter og materialepleje
- Deltagelse i forskellige projekter

Faglige kvalifikationer

- Du er uddannet bibliotekar/cand.scient.bibl eller anden biblioteksfaglig uddannelse
- Du har udlånserfaring med betjening af børn og børnefamilier
- Du har stort materialekendskab inden for børneområdet
- Du har erfaring med at udvikle og afvikle arrangementer
- Du har erfaring med udstillingsdesign, udstillingsopsætning og udvikling af udstillingskoncepter
- Du har erfaring med projektarbejde og er vant til at udvikle i samarbejde med andre, både kolleger og eksterne samarbejdspartnere

Personlige kompetencer

- Du skal kunne arbejde selvstændigt
- Du skal have gode samarbejdsevner
- Du skal arbejde struktureret og være god til at afslutte
- Du har overblik og er god til at formidle til kollegaer

Stillingen er placeret i afdeling Oplevelse, hvor fokus er på arrangementer, udstillinger, kommunikation, markedsføring, turisme, rum og indretning.

Din primære arbejdsplads vil være på Biblioteket Kulturværftet, men du vil også have publikumsbetjening på Espergærde Bibliotek. Du skal arbejde med arrangementer og udstillinger på alle kommunens biblioteker.

Om Helsingør Kommunes Biblioteker

Bibliotekerne i Helsingør Kommune er meget besøgt med et årligt besøgstal på over 1 million. Der er fire biblioteker i kommunen; to i Helsingør by og et i Espergærde og et i Hornbæk. Biblioteket Kulturværftet er rangeret som et af de bedste i Europa og indgår som en vigtig partner i hele Kulturhavn Kronborg.

Kulturhavn Kronborg er et kulturelt og rekreativt centrum bestående af Kulturværftet med bibliotek, to scener, konferencefaciliteter, værftsmuseum, udstillingsrum og et spisehus samt Kronborg med fæstningsanlæg, Museet for Søfart og Helsingør Havn.

Kulturen er en del af den langsigtede strategi for hele Helsingør Kommune, og der er vedtaget en ambitiøs kulturpolitik.

Kulturlivet har været inde i en rivende udvikling gennem de seneste år, en udvikling der er båret af samarbejdet mellem aktørerne. Bibliotekerne understøtter den udvikling markant ved at vi er en vigtig aktør i de tre største byer i kommunen.

Arbejdstid og ansættelsesvilkår

Vikariatet starter 14.5.2018 eller senest 1.6.2018. Foreløbig er der tale om en vikariat for 6 måneder med mulighed for forlængelse op til ca. 1 år.

Stillingen er på 37 timer ugentligt med flekstidsordning. Arbejdstiden tilrettelægges sammen med afdelingsleder for Oplevelse Lise Kinch, som du også vil referere til. Du kan regne med 1-2 ugentlige arbejdsdage til kl. 19 og weekendvagter hver 4. lørdag/søndag til kl. 16.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Helsingør Kommunes Biblioteker indhenter børneattest på nye ansatte.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Flere oplysninger fås hos Afdelingsleder Lise Kinch lki65@helsbib.dk, tlf. 4928 3746

Sådan søger du:

Ansøgningsfristen er søndag d. 22. april 2018.

Du søger stillingen via Helsingør Kommunes e-rekrutteringssystem på hjemmesiden www.helsingorkommune.dk via knappen ”Søg jobbet”.

Vi holder ansættelsessamtale torsdag d. 26. april 2018.

Tilføj kommentar