Børn

Sommerferiekataloget 2017

Børn Af: Biblioteket 30. May 2017 0 kommentarer
Igen i år har både lokale foreninger og kulturinstitutioner forberedt en masse sjove aktiviteter for børn og unge.

I løbet af sommeren har børn og unge i Helsingør Kommune, mulighed for at snuse til noget af det de måske kender i forvejen, og til noget nyt inden for sport, natur og kultur.

Inden for idrættens verden kan man fx prøve fodbold, atletik, amerikansk fodbold og kampsport, kajak og roning.

I naturen venter Øresundsakvariet og Blå Flag, spejderaktiviteter og vikingeliv.

Biblioteket tilbyder Sommerbogen og krea-værksteder. På museerne venter mange sjove familieoplevelser og i Toldkammeret er der ”Hyg og Byg”, hvor både børn og voksne kan bygge stort og småt med sav, hammer og træ – og risikere at få en splint i fingeren.

Der er også dans og madskole på programmet, og under Den Internationale Gadeteater-festival Passage, gæster artister fra hele verden byen med gøgl og teater, også i flere lokalområder.

 

Kronborg Cup afslutter sommerferien med stor parade og koncert på Kulturhavnen fredag d. 11. august.

Læs om det hele i Sommerferiekataloget. 

Sommerferiekataloget bliver delt ud til elever fra børnehaveklassen til 8. klasse på alle folke- og privatskoler i Helsingør Kommune. Det er skolerne, der sørger for at eleverne får kataloget med hjem i tasken.

Fra 1. juni, kan kataloget desuden afhentes på biblioteket og i Borgerservice. Den elektroniske udgave af Sommerferiekataloget kan ses på www.sommerferiekataloget.dk 

Der er tilmelding til aktiviteter fra d. 6. juni.

Det er Fritids- og Foreningsforum, der gennem en tilskudsordning, sikrer at foreninger og kulturinstitutioner har mulighed for at tilbyde sommerferieaktiviteter.

Tilføj kommentar