Oplev

Se udstillingen fra 4. maj til 27. juni.

Udstilling: Turbo/CLICK

Oplev Af: Biblioteket 12. Mar 2018 0 kommentarer
Oplev Per Højholts 'Turbo' omsat til lyd og installation og bliv klogere på digital litteratur og CLICK Festivalen.

I forbindelse med årets CLICK Festival kan man opleve en flersporet udstilling, der sætter fokus på digital litteratur med afsæt i 50-året for Per Højholts 'Turbo' og årets CLICK Festival.

I 1968 udgav Per Højholt digtsamlingen 'Turbo', der siden er blevet omsat til både lyd og installation. Værket 'Turbo på ordet' af Christian Yde Frostholm indgår i udstillingen som et eksempel på digital litteratur med Per Højholt som omdrejningspunkt. Desuden vil der være mulighed for at opleve det interaktive værk 'Fuld af spørgsmål', med Ursula Andkjær Olsen som medskaber. 

Endelig vil udstillingen markere lanceringen af et CLICK Archive, som viser udviklingen af CLICK Festivalen fra 2011 og frem.   

 

Praktiske oplysninger

Se udstillingen fra 4. maj - 27. juni på Biblioteket Kulturværftet.

Læs mere om årets CLICK Literature


Om forfatteren Per Højholt

Per Højholt (1928-2004) var en dansk forfatter og lyriker. Han debuterede i 1948, og var oprindelig uddannet bibliotekar. Han udgav digte, romaner og involverede sig i radio, tv og mange andre mediepraksisser, med sproget og teksterne som et udfordrende omdrejningspunkt. Han fik sit store folkelige gennembrud med 'Gittes monologer'. 

Tilføj kommentar