Kirsten Hammann
nORD
Af: Biblioteket
15. Aug 2017 0 kommentarer
Den anmelderroste og prisbelønnede Kirsten Hammann præsenterer for første gang bogen ”Ofte Stillede Spørgsmål” for et publikum, når hun gæster nORD.
nORD hylder Pontoppidan
nORD
Af: Biblioteket
14. Aug 2017 0 kommentarer
En gigant i dansk litteratur. Den evigt aktuelle, danske forfatter Henrik Pontoppidan markeres med en samtale mellem Michael Falch, Iben Mondrup og Katrine Marie Guldager.
Hallgrímur Helgason
nORD
Af: Biblioteket
11. Aug 2017 0 kommentarer
Hallgrímur Helgason. En af Islands helt store samtidsforfattere gæster nORD med den skæve, muntre og delvist selvbiografiske dannelsesroman ”Søsyg i München".
Christina Hagen
nORD
Af: Biblioteket
11. Aug 2017 0 kommentarer
Christina Hagens fortællerstemmer taler lige ud af posen og skaber i den grad debat. Hun gæster nORD med ”Jungle” og ”White Girl 2” – bidende skarpe bøger, der kredser om fordomme, afmagt og den vrede, der opstår i mødet mellem kulturer.
Tarjei Vesaas
nORD
Af: Biblioteket
10. Aug 2017 0 kommentarer
nORD hylder Tarjei Vesaas. Mød Vesaas’ datter Guri Vesaas, forfatterne Agnes Ravatn og Dy Plambeck, skuespillerne Thure Lindhardt, Charlotte Munck og professor Dan Ringgaard når nORD sætter fokus på en af det 20. århundredes største norske forfattere.
Henrik Saxgren
nORD
Af: Biblioteket
24. Jul 2017 0 kommentarer
"Ultima Thule" er en perfekt symbiose mellem antropologisk dokumentarisme og kunstfotografi – Politiken. Mød Henrik Saxgren på nORD Litteraturfestival.
Sissal Kampmann
nORD
Af: Biblioteket
24. Jul 2017 0 kommentarer
Mød Sissal Kampmann, som har positioneret sig som en af færøsk lyriks nye, stærke stemmer.
Agnes Ravatn
nORD
Af: Biblioteket
14. Jul 2017 0 kommentarer
Hun er blevet kåret som en af Norges ti bedste forfattere under 35 og hendes roman "Fugletribunalet" er blevet trykt i over 30.000 eksemplarer i Norge - mød hende på nORD.

Sider